Lidmaatschap seniors@work

Voor en door leden.

Leden delen: wij geloven er in, dat deling van kennis leidt tot vermenigvuldiging. Daarom faciliteert Fillin regelmatig trainingen die voor en door leden worden gegeven. De trainers zijn ervaren deskundigen uit de praktijk. Zo stellen zij hun kennis beschikbaar aan de community. Dit is één van de manieren waarop seniors@work werkt. De trainingen worden op verschillende plaatsen in het land gegeven. Altijd op inspirerende locaties. De tarieven zijn laag door het voor-en-door-karakter, de kwaliteit is uitstekend! Beschikt u over specifieke kennis op een bepaald vakgebied én wilt u dit delen met anderen, neem dan HIER eens contact met ons op. In de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van het programma.

Collectiviteitsvoordelen

Leden profiteren: eendracht maakt macht. Door belangen te bundelen is Fillin in staat om bij een aantal leveranciers interessante kortingen te bedingen. Fillin heeft met Gillvaart Belastingadvies en Administratie een raamcontract afgesloten om met een aantrekkelijke korting uw belastingaangifte te verzorgen. Daarnaast zijn wij in gesprek met verzekeraars over collectiviteitskortingen.

Meer weten? Klik hier voor aanvullende informatie. Wij nemen dan contact met u op.

  • Wat zeggen zij over Fillin

    Ton de ZwartTon de Zwart (63) “Momenteel werk ik bij NedTrain. Ik maak werkbeschrijvingen voor het nieuwe hoge snelheidsmaterieel van NS, de V250. Wat ik zo leuk vind aan deze manier van werken is, dat ik een bijdrage kan leveren aan het slagen van het bedrijf waarvoor ik werk. En ik kan dat doen vanuit een redelijk onafhankelijke rol. Ik moet niet meer zo nodig, het mag”.